دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد

نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: نیرو‌هایی که قبل از خرداد ۱۴۰۳ حداقل یک سال تحصیلی با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند، مشمول به‌کارگیری خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا فولادوند در برنامه تلویزیونی مثبت آموزش، ضمن تشریح اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی این سازمان، از بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی خبر داد.

وی با اشاره به اینکه در اساسنامه جدید، علاوه بر آموزش سواد پایه (خواندن، نوشتن و حساب)، مهارت‌های فردی و اجتماعی همچون سواد عاطفی، ارتباطی، مالی، رسانه‌ای، تربیتی، رایانه‌ای، سلامت و تحلیل نیز به مأموریت‌های سازمان افزوده شده است، افزود: این بازنگری با نظر کارشناسان و صاحب‌نظران انجام شده و در حال طی مراحل قانونی برای تصویب در هیئت دولت است.

فولادوند در پاسخ به پرسش‌های بینندگان درباره وضعیت آموزش‌دهندگان نهضت، توضیح داد: مطابق ماده ۸۸ برنامه هفتم توسعه، تنها نیرو‌هایی که پیش از اول خرداد ۱۴۰۳ حداقل یک سال تحصیلی با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند، مشمول به‌کارگیری خواهند شد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: فهرست حدود ۲۸ هزار نفر واجد شرایط به وزارت آموزش و پرورش ارسال شده و هماهنگی‌های لازم برای صدور دستورالعمل نهایی در حال انجام است.

وی همچنین به تداوم طرح‌های آموزشی در ندامتگاه‌ها و برای اتباع خارجی واجد مجوز اقامت اشاره کرد و از ایجاد حدود ۲۰۰۰ پایگاه سوادآموزی مدرسه‌محور در سراسر کشور خبر داد که می‌توانند تا سه کلاس را مدیریت کنند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، فولادوند تأکید کرد: سازمان نهضت سوادآموزی در کنار آموزش سواد پایه، مهارت‌های ضروری زندگی را نیز به جامعه هدف خود ارائه خواهد داد تا نقش مؤثرتری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ایفا کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار